Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Manu Chaon kesähitistä Me Gustas Tú?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Kesähittibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Kesähittibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Manu Chao // Kuva: https://es-es.facebook.com/manuchao

Kuka? Manu Chao: Me Gustas Tú

Mitä? José-Manuel Thomas Arthur Chao on vuonna 1961 syntynyt ranskalais-espanjalainen laulaja. Taiteilijanimellä Manu Chao operoivan kaverin musiikki tunnetaan eri musiikkityylien sekä kielien yhdistelemisestä. Hän on laulanut mm. ranskaksi espanjaksi, portugaliksi, englanniksi, arabiaksi ja wolofiksi. Vuonna 2001 Manu Chao julkaisi albumin Próxima Estación: Esperanza, jolta löytyy hänen ehkä tunnetuin kappaleensa Me Gustas Tú. Biisissä lauletaan, että minä pidän sinusta, mutta pidätkö sinä tästä kappaleesta?

Hä? Manu Chao on ilmeisesti hyvin taloudellinen biisintekijä, sillä Me Gustas Tú:ssa käytetään samaa taustasäveltä kuin levyn kahdessa muussa kappaleessa La Primavera ja Infinita Tristeza.