Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Maija Vilkkumaan kesähitistä Kesä?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Kesähittibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Kesähittibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Maija Vilkkumaa // Kuva: YleX / Tomi Mikola

Kuka? Maija Vilkkumaa: Kesä

Mitä? Vuonna 1990 Tarharyhmä-yhtyeessä uransa aloittanut Maija Vilkkumaa on yksi Suomen eniten levyjä myyneistä laulajista. Kesällä 2011 Vilkkumaa jäi tauolle musiikinteosta ja julkaisi syksyllä 2013 esikoisromaaninsa Nainen Katolla. Tänään Kesähittibarometrissa arvioidaan suosikkiartistin Kesä nimistä kappaletta, joka löytyy hänen vuonna 2005 julkaistulta neljänneltä studioalbumilta Se ei olekaan niin.

Hä? Maija Vilkkumaa esiintyi vuonna 2010 YleXPopissa Helsingin keskustassa ja tuon keikan voi edelleen katsoa TÄÄLTÄ! Naisartistien keikoilla lavalle lentelee hieman vähemmän fanien alusvaatteita, joten allekirjoittanut lahjoitti tuolloin Vilkkumaalle omat alushousunsa. Vieläköhän Maijalla on ne tallella..