Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Las Ketchupin kesähitistä The Ketchup Song (Aserejé)?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Kesähittibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Kesähittibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Las Ketchup // Kuva: https://www.facebook.com/pages/Las-Ketchup

Kuka? Las Ketchup: The Ketcup Song (Aserejé)

Mitä? Las Ketchup on espanjalainen popyhtye, jonka muodostavat Muñozin sisarukset Lola, Pilar, Lucía ja Rocío. Yhtye julkaisi vuonna 2002 kappaleen Aserejé, joka ilmestyi maailmanlaajuisesti nimellä The Ketchup Song. Biisistä tuli valtava hitti myös Suomessa, jossa se nousi kohinalla listojen kärkeen. Vuonna 2006 Las Ketchup edusti Espanjaa Euroviisuissa kappaleella Un Blodymary, joka sijoittui 18 pistellä sijalle 21.

Jokaiseen itseään kunnioittavaan kesähittiin kuuluu oma tanssi. The Ketchup Songin käsiliikkeet voi muistutella mieleen katsomalla kappaleen musiikkivideon.

Hä? Yhtyeen ja sen ensimmäisen albumin Hijas del Tomate nimet ovat viittauksia tyttöjen isään, kuuluisaan flamencokitaristiin Juan Muñoziin, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellä El Tomate.