Hyppää pääsisältöön

Viikon Kesähittibarometri-voittaja on Manu Chao!

Ranskalais-espanjalaisen säveltaiturin yksinkertaisen nerokas Me Gustas Tú vakuutti YleX Jälki-istunnon kuulijat.

Manu Chao // Kuva: https://es-es.facebook.com/manuchao

Vuoden 2014 ensimmäinen Kesähittibarometri-viikko polkaistiin käyntiin kunnon karkeloilla. Henkistä kultalusikkaa tavoittelivat Timo Pieni Huijauksen itsevarma Pleiboi, Manu Chaon kesäisen romanttinen Me Gustas Tú, Maija Vilkkumaan nostalginen Kesä sekä Las Ketchupin riehakas The Ketchup Song (Aserejé).

Ehkä hieman yllättäen voittotaisto käytiin espanjalaisten edustajien välillä. Pidemmän sangriapillin veti tällä kertaa Manu Chaon vuonna 2001 julkaistu hitti Me Gustas Tú. Kappaleen voittolukemiksi kirjatiin 67 prosenttia yläpeukkua. Biisiä keräsi myös rutkasti ylistäviä kommentteja. Näin voittajaa fiilisteli Anu:

"Tämä toimi kesäbiisinä jo silloin kauan sitten, ja se herättää edelleen hyvän fiiliksen. Mieleen tulvii laiskan hellepäivän tunnelma, ei mitään tekemistä eikä sen puoleen jaksaisikaan tehdä mitään muuta kuin maata terassilla mehujäätä imeskellen, radion soidessa etäisesti taustalla."