Hyppää pääsisältöön

Yle Areenalle uusi iPad-sovellus

Yle Areenan käyttäjä löytää nyt uuden sovelluksen avulla aiempaa helpommin häntä kiinnostavia sisältöjä. Yle Areenan uusi iPad-laitteille rakennettu sovellus on nyt entistä monipuolisempi ja sen käyttöominaisuuksia on kehitetty. Suurin ero edelliseen on, että uusi Areena-sovellus on suunniteltu alusta lähtien juuri tablettia varten.

Uusi sovellus toimii kaikilla iPad-laitteilla, jotka käyttävät iOS 7 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa versiota. Maksuttoman sovelluksen voi ladata Applen sovelluskaupasta.

Myös Android-laitteille on luvassa uusi versio.

Käyttöominaisuuksia kehitetty

Uudessa iPad-sovelluksessa on aiempaa enemmän käyttöominaisuuksia ja tietoa ohjelmista.

Palvelupäällikkö Kari Haakana kertoo, että yksi suuri parannus edelliseen on sovellukseen sisällytetty ohjelmaopas. ”Opas tarjoaa ohjelmatiedot kaikilta Ylen tv- ja radiokanavilta sekä pelkästään Areenassa lähetettävistä ohjelmista ja suorista lähetyksistä. Käyttäjä löytää helpommin juuri häntä kiinnostavaa sisältöä”, Haakana jatkaa.

Yle Areenan tarjonta on jaoteltu sisällön mukaan eri kategorioihin. Listattuna ovat myös tällä hetkellä näkyvät ohjelmat. Jokaisesta sarjasta ja ohjelmasta voi lukea yksityiskohtaisempaa tietoa. Ohjelmanäkymän kautta ohjelmaa voi halutessaan jakaa myös sosiaalisen median palveluihin.

Tuloksena entistä parempi Areena

Sovelluksen rakentanut tiimi kehittää sovellusta edelleen käyttäjien palautteen pohjalta ja tekee sovellukset myös muille alustoille. Kari Haakanan mukaan Ylellä on hyvät mahdollisuudet huomioida yleisöltä tulevaa palautetta ja tehdä entistä parempi Areena.

Yle Areena tarjoaa valtavan määrän televisio- ja radio-ohjelmia päivittäin. Areenan kautta kaikkia Ylen kanavia voi myös seurata verkossa reaaliajassa.