Hyppää pääsisältöön

Isä Matteon tutkimuksia

Isä Matteo (Terence Hill), kapteeni Tommasi (Simone Montedoro) ja ylivääpeli Cecchini (Nino Frassica) sarjassa Isä Matteon tutkimuksia
Isä Matteo (Terence Hill), kapteeni Tommasi (Simone Montedoro) ja ylivääpeli Cecchini (Nino Frassica) Isä Matteo (Terence Hill), kapteeni Tommasi (Simone Montedoro) ja ylivääpeli Cecchini (Nino Frassica) sarjassa Isä Matteon tutkimuksia Isä Matteon tutkimuksia,teeman sarjat

Kepeän komediallisessa jännityssarjassa ikuisen auringon Italiassa sydämellinen mutta teräväkatseinen kirkonmies Isä Matteo jatkaa laumansa johtamista sekä rikostutkimuksiaan. Kesällä 2016 uusintana 8. ja 9. kausi, 10. kauden uudet jaksot alkavat elokuussa.
Kesän 2016 ajan maanantaista torstaihin klo 18.00. Areenassa 30 päivää

Umbrian maakunnan vuorilla ja laaksoissa tapahtuu ikäviä rötöksiä, joten Isä Matteolla riittää työsarkaa. Aitous ja oveluus sekä aseistariisuva hymy ovat ne avut, joiden turvin hän pääsee lähelle ihmisiä, niin hyviä kuin pahojakin. Näin hänen onnistuu ratkoa seurakuntansa lampaita kohdanneita tai heidän tekemiään visaisia rikosjuttuja.

Isä Matteo ei tuomitse langenneita lampaitaan. Siinä missä Isä Matteo hoitaa aivotyön itse, jalkatyöstä ja jälkipyykistä vastaavat karabinierit Anceschi ja Tommaso. Kotiseurakunnan lampaat sekä muut ystävät ja kylänmiehet tuovat oman paikallisvärinsä Isä Matteon sävyisään elämään.

Pääosissa: Terence Hill, Nino Frassica, Natalie Guetta, Francesco Scali, Flavio Insinna, Pietro Pulcini. Ohjaus: Giulio Base, Andrea Barzini. Sarja on hurmannut kotimaassaan katsojat parhaaseen katseluaikaan.

Isä Matteon tutkimuksia (Don Matteo, Italia) Tuotanto: Rai, Lux Vide.

Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa