Hyppää pääsisältöön

Seksikäs hokema ja korvamatokoukku – näin kirjoitat hittibiisin

Koomikko Rob. J. Madin näyttää videolla, miten helposti pophitti syntyy.

Miten kirjoittaa pophitti // Kuva: YouTube / Brett Domino

Koomikot rakastavat hittibiisien toisteista rakennetta. Aikanaan komediabändi The Axis of Awesome määritteli, että kaikki popbiisit pohjaavat neljään mahtavaan sointuun. Nyt Mashable on nostanut esiin koomikko Rob. J. Madin uuden hittibiisianalyysin.

Madin esiintyy videolla alter egollaan Brett Domino ja säveltää näyttelijä Jennifer Lawrencen inspiroimana popbiisin. Dominon mukaan hitti rakentuu seksikkäästä hokemasta, huonosti soitetusta korvamatokoukusta ja tarttuvasta biitistä. Koomikko käyttää kaavansa esimerkkinä Jason Derulon tuotantoa ja saa videolla itsekin aikaiseksi derulomaisen kipaleen.

Onko se todella näin helppoa?

Lue myös:

Teenage Dream palasina – näin rakennetaan tarttuva popbiisi

Lähteet: Mashable, YouTube