Hyppää pääsisältöön

Tätä kaikkea tapahtuu YouTubessa minuutin aikana

YouTube on Facebookin ja Googlen jälkeen internetin kolmanneksi suosituin sivusto.

Iphone Youtube

YouTubeen ladataan joka minuutti yli 100 tuntia videomateriaalia, Social Timesin artikkeli kertoo. Vaikka latausmäärä on huikea, hetikään kaikki videot eivät mene hukkaan. Joka minuutti videopalvelun kautta katsotaan 2 777 777 videoa. YouTube-kanavia puolestaan tilataan minuutin aikana keskimäärin 1 388 kappaletta.

YouTuben suosituin ja parhaiten ansaitseva kanava on pelikanava Pewdiepie. Kanavan videoita on katsottu yhteensä lähes viisi miljardia kertaa. Pewdiepie-kanava kahmii YouTuben kautta joka minuutti keskimäärin 13,31 dollarin edestä kahisevaa.

Viime vuonna YouTuben tulot olivat hulppeat 5,6 miljardia dollaria. Tulot ovat peräisin mainoksista, joita YouTube videoissa näyttää. Yhden minuutin aikana tuloja kertyi reilut 10 600 dollaria eli runsaat 7 700 euroa.

Lähteet: Social Times