Hyppää pääsisältöön

Fresh Meat: Lisää nuorta komedialihaa

Fresh Meat -sarjan toinen tuotantokausi
Fresh Meat -sarjan toinen tuotantokausi Kuva: Channel 4 fresh meat

Fresh Meat -draamakomedian taustalla ovat tv-kultasormet Jesse Armstrong ja Sam Bain, joiden cv:stä löytyvät lisäksi mm. sarjat Peep Show, Politiikan nappula, The Old Guys sekä elokuva Four Lions. Kimppakämpässä asuvien yliopisto-opiskelijoiden tarinasta ovat meneillään toisen kauden uusinnat. Niiden jälkeen nähdään 5.11. alkaen uusi, kolmas kausi torstaisin klo 23.

Toisen kauden esittely:

Kimppa-asunto Manchesterissa. Viisi toisen vuoden yliopisto-opiskelijaa ja yksi konkari. Kaikki täysin erilaisia persoonia. Siinä perusasetelma Kakkosella jatkuvalle draamakomedialle Fresh Meat (16) (2011- ).

Sarjan ensimmäisellä kaudella opiskelujaan aloittaneet päähenkilöt olivat enemmän tai vähemmän epävarmoja uuden elämänsä edessä. Onko suuntaa tai selkeyttä löytynyt kuvioiden tultua tutummaksi?

Hahmoista J. P. (Jack Whitehall) on komea, ulkoisesti itsetietoinen yksityiskoulun käynyt poika, joka ei kuitenkaan päässyt Manchesteria parempaan yliopistoon.

Fresh Meat tarjoaa mestarikurssin siinä, kuinka menestyksekkäälle avauskaudelle tehdään jatkoa (Mark Lawson, The Guardian)

Kingsley (Joe Thomas) on suunnattoman iloinen päästessään pois kotoa, hoidettuaan sairasta äitiään vuosikausia. Oregon (Charlotte Ritchie) on potentiaalinen pinko, joka ei kehtaa tunnustaa kuuluvansa ylempään keskiluokkaan.

Vodilla (Zawe Ashton) on puolestaan rankka tausta ja katu-uskottava asenne. Ujo ja sievä Josie (Kimberley Nixon) taas on kotoisin Walesin takapajulasta, ja hän joutuu keräämään rohkeutta voidakseen kokeilla punastelematta kaikkea mahdollista vapauden tuomaa uutta - niin hyvässä kuin pahassa.

Porukan täydentää ikiopiskelija, hieman erakoitumaan päässyt Howard (Greg McHugh).

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Yle TV2