Hyppää pääsisältöön

Suomirockin supertähdet samalla lavalla Ruisrockissa – katso kuvat ainutlaatuiselta keikalta

The Local Band soitti ensimmäisen festarikeikkansa Ruisrockin Louna-lavalla festivaalin päätöspäivänä. Suomirockin superkokoonpanoon kuuluvat kotimaisen rockin ja metallin kärkinimet Alexi Laiho (Children of Bodom), Jussi69 (The 69 Eyes), Olli Herman (Reckless Love) sekä Archie Cruz (Santa Cruz).

The Local Band Ruisrockissa 2014 // Kuva: Tomi Mikola

The Local Band sai alkunsa kavereiden halusta soittaa yhdessä omia suosikkibiisejään Mötley Cruesta W.A.S.P:iin ja Van Haleniin. Kokoonpano soitti viime joulun aikaan debyyttikeikan Helsingin Tavastialla ja myi klubin hetkessä loppuun. Tavastian keikan piti olla ainutkertainen, mutta kokemus jätti kipinän nousta lavalle vielä toisen kerran.

- Ruisrock, mitä v*ua, kitarasankari Alexi Laiho** spiikkaa keikan aluksi.

Paahtavan auringon lisäksi tulipatsaat lämmittävät eturiviä heti ensimmäisen kappaleen aikana.

- Ei viitsi synkistellä, nyt on kesä. Tämä seuraava kappale on mun ja Alexi Laihon lempibiisi. Se on David Lee Rothin Yankee Rose, laulaja Olli Herman spiikkaa.

The Local Bandin keikka on jo toinen Ruisrock-veto tänä viikonloppuna kitaristi Alexi Laiholle ja basisti Archie Cruzille, jotka soittivat omien bändiensä kanssa perjantaina Rantalavalla.

Rokkareilla riittää energiaa. Olli Herman säntäilee poseeraamaan lavan reunalta toiselle ja heittää paitansa yleisöön. Hattupäinen Alexi Laiho näyttää tavallista kalpeammalta päivettyneiden kollegoidensa rinnalla. Lavalla on kaikkiaan kolme laulajaa, mutta egot mahtuvat samalle lavalle, kun muusikot pitävät hauskaa yhdessä.

Paidaton Jussi69 nousee rumpujen takaa spiikkaamaan.

- Saanko esitellä Suomen söpöin poika Archie Cruz. Kaikki tytöt, jotka laulavat mukana, saavat pusun Artulta keikan jälkeen. Kaikki jätkät, jotka laulavat mukana saavat pusun Ollilta ja kaikki jätkät, jotka eivät laula mukana saavat turpaan multa ja Alexilta.

Katso keikkakuvat alta.

The Local Band Ruisrockissa 2014 // Kuva: Tomi Mikola
The Local Band Ruisrockissa 2014 // Kuva: Tomi Mikola
The Local Band Ruisrockissa 2014 // Kuva: Tomi Mikola
The Local Band Ruisrockissa 2014 // Kuva: Tomi Mikola
The Local Band Ruisrockissa 2014 // Kuva: Tomi Mikola

Lähteet: YleX