Hyppää pääsisältöön

Kurkistus kulissien taakse: Robinilta uusi levy ja nettisarja

Turkulainen laulaja näyttää faneilleen elämäänsä studiossa ja keikoilla MTV Katsomon uudessa nettisarjassa. Artisti julkaisee syyskuussa uuden albumin.

Robin Ruisrockissa 2014 // Kuva: Tomi Mikola

Robin julkaisee neljännen studioalbuminsa perjantaina 26. syyskuuta. Levyn äänitykset ovat parhaillaan käynnissä, ja sitä on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa kesän keikkojen ohessa. Levy-yhtiön mukaan Robin on itse ollut aiempaa enemmän mukana kirjoittamassa albumille tulevia kappaleita. Ennen levyn ilmestymistä siltä julkaistaan syksyn aikana ensimmäinen single ja video.

- Me ollaan tosi paljon panostettu sanotuksiin ja biisien tarinaan. Lisäksi biisit tulee olemaan aika paljonkin erityyppisiä kuin esim. Boomkah-albumin biisit. Itse oon super tyytyväinen, ja toivottavasti mun fanit tykkäävät myös, Robin sanoo.

Robin saa myös oman sarjan MTV Katsomoon. Parhaillaan kuvattavan sarjan nimi on Robin: Just nyt . Sarja alkaa 28. elokuuta. Viikoittain ilmestyvässä sarjassa seurataan Robinin elämää kulissien takana: levyn valmistumista, keikkoja ja keikkamatkoja sekä vapaa-aikaa. Sarjan myötä fanit pääsevät seuraamaan Robinin elämää lähietäisyydeltä. 10-osaisen sarjan tuottaa Femkanten ja sen ohjaa Jani Pyylampi.

Robin esiintyy 9. heinäkuuta Helsingin Olympiastadionilla.

Väsymätön Robin hypytti kotiyleisöä – katso keikkakuvat