Hyppää pääsisältöön

Ulkolinja: Itämeren toinen saasteaalto

Ulkolinja: Itämeren toinen saasteaalto, yle tv1
Tukholman saaristossa asuva Cecilia on huolissaan ympäristömyrkkyjen vaikutuksista lapsiin. Sylissä Alfred-poika. Ulkolinja: Itämeren toinen saasteaalto, yle tv1 ulkolinja: itämeren toinen saasteaalto

TV1 lauantaina 11.7.2015 klo 12.40 - 13.35
Yle Areenassa 30 päivää

Itämeren saastuminen uhkaa koko meren ekosysteemiä. Samaan aikaan Itämeren rannikon asukkaista yhä useampi potee muun muassa erilaisia syöpiä ja allergioita. Tutkijat väittävät Itämeren saasteiden liittyvän juuri näihin sairauksiin.

Dokumentti selvittää, minkälaisen ympäristöuhan meren saastuminen aiheuttaa ihmisten terveydelle. Mikä vaikutus monilla vanhoilla ja uusilla myrkyillä sekä kemikaaleilla oikein on? Kerääntyvätkö kemikaalit ihmisen elimistöön?

Den andra vågen. Tuotanto: SVT. Ruotsi, 2013. Dokumentti on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2014.

Muualla verkossa:
Yle Radio 1: Itämeren heinäkuu

Kommentit