Hyppää pääsisältöön

Dinosauruksen surmannut elokuvalegenda suututti Facebookissa

Kuva amerikkalaisesta elokuvaohjaajasta Steven Spielbergistä poseeraamassa "tappamansa" dinosauruksen kanssa on nostanut vastalausemyrskyn Facebookissa, kertoo amerikkalaislehti Washington Post.

Facebook logo ja peukku alaspäin // Kuva: Facebook

Amerikkalaisohjaaja Steven Spielbergin väitetty dinosaurusten metsästysharrastus on saanut tuhannet tuohtumaan Facebook-yhteisöpalvelussa, kertoo Yle Uutiset.

Palvelussa julkaistiin kuva Spielbergistä istumassa triceratops-dinosauruksen edessä. Kuvan julkaisijan mukaan kyseessä oli "häpeällinen kuva metsästäjästä poseeraamassa juuri tappamansa triceratopsin edessä".

Pian kuva oli saanut 6 000 kommenttia, joista osassa kirjoittajat ilmaisivat raivoaan ja paheksuntaansa tapahtuneen johdosta. Monella oli ilmeisesti mennyt ohi se tosiasia, että triceratops on dinosaurus, joka kuoli sukupuuttoon yli 60 miljoonaa vuotta sitten.

Steven Spielberg poseeraa dinosauruksen kanssa Jurassic Park -elokuvan kuvauksissa. // Kuva: Facebook

Valokuva on otettu Jurassic Park -elokuvan kuvauksissa reilut kaksikymmentä vuotta sitten.

Lähteet: Yle Uutiset

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.