Hyppää pääsisältöön

Kuollut gaselli järjesti MM-kisoista bongatulle belgialaiskaunottarelle potkut

Jalkapallon MM-kisojen katsomosta bongattu belgialainen nuori neito sai sopimuksen mallitoimistoon, mutta kauaa hän ei siitä riemusta ehtinyt nauttia.

Axelle Despiegelaere // Kuva: Axelle Despiegelaeren fanisivu Facebookissa

Jalkapallon MM-kisojen hulinassa valokuvaaja nappasi kuvan belgialaisesta Axelle Despiegelaeresta. Kuva levisi Twitterissä ympäri maailmaa ja päätyi esimerkiksi brasilialaiseen sanomalehteen, ja neitokainenBelgialaiskaunotar kiinnitti huomiota MM-kisoissa – sai sopimuksen mallitoimistoon.

Julkimomaailman kohuista kirjoittelevan Perez Hiltonin blogissa paljastuu, että Despiegelaeren sopimus on sittemmin purettu. Syynä sopimuksen purkamiselle on Despiegelaeren Facebookissa jakama kuva, jossa tämä poseeraa kuolleen gasellin kanssa.

Despiegelaere kuolleen gasellin kanssa. // Kuva: perezhilton.com

Neitokaisen fanit suutahtivat oheisesta kuvasta, mutta myöskään talliinsa Despiegelaeren ottanut L'Oréal ei ollut kuvasta mielissään. Kosmetiikkajätti purki sopimuksensa Despiegelaeren kanssa. Mallipuuhia vain tovin tekemään ehtinyt Despiegelaere puolustelee Facebookissa jakamaansa kuvaa kertomalla kuvan olevan vanha - ja koko poseerauksen pelkkä vitsi.

Sittemmin Despiegelaerenille perustetulla fanisivulla on puolusteltu kuvaa, ja jaettu myös videolinkki eläinvideoon. Eläinvideon ohessa fanisivu hehkuttaa eläinrakkautta.

Lue myös:

Belgialaiskaunotar kiinnitti huomiota MM-kisoissa – sai sopimuksen mallitoimistoon

Lähteet: Perezhilton.com