Hyppää pääsisältöön

Peltsi ja Juuso tekivät paluun Yle Puheessa – tältä se kuulosti

Radiomafian ja YleX:n aamuista tuttu duo Juuso Myllyrinne ja Mikko "Peltsi" Peltola palasivat kymmenen vuoden jälkeen tunniksi yhteen tekemään radio-ohjelmaa.

Juuso ja Peltsi studiossa vuonna 2003 // Kuva: YleX

Torstai 10. heinäkuuta oli monelle varsin odotettu päivä. Tuolloin Radiomafian ja YleX:n aamuohjelmista tuttu parivaljakko Juuso ja Peltsi vetivät Yle Puheessa yhteislähetyksen - kymmenen vuoden tauon jälkeen. Tunnin mittaisessa ohjelmassa muistellaan vanhoja, päivitetään herrojen nykykuulumiset ja ehkä hieman kuikuillaan myös tulevaan.

Kuinka läppä luisti? Kuuntele alta.

Juuson ja Peltsin yhteinen radiotaival päättyi vuonna 2004, mutta kaksikon aamuiset keskustelut radiotaajuuksilla ovat jääneet elämään. Yle Puhe kehotti kuulijoitaan kertomaan Juusoon ja Peltsiin liittyviä muistoja, joita kertyikin runsaasti. Kuulijat kertovat nauhoittaneensa miekkosten aamuohjelmia c-kaseteille ja muistelevat nauraneensa parivaljakon jutuille liki pissat housussa.

Lue kuulijoiden nostalgisointia Yle Puheen sivuilta.

Lähteet: Yle Puhe