Hyppää pääsisältöön

Pohjois-Koreassa iloitaan maan jalkapallojoukkueen MM-kisamenestyksestä – katso video

Pohjois-Korean kansalle on kaiketi uutisoitu iloisesti maan jalkapallojoukkueen menestyksekkäästä taipaleesta.

Pohjois-Korean ilouutisia kansalle. // Kuva: YouTube/Kuvakaappaus

Pohjois-Korean televisiossa on kerrottu diktatuurissa elelevälle kansalle iloisia uutisia: maan jalkapallojoukkue on edennyt tappiotta MM-kisojen finaaliin. Video on kuitenkin selkeä parodia, kuten Yahoo-uutispalvelun urheilusivusto kertoo.

Videoklipin mukaan Pohjois-Korean joukkue päihitti Japanin murskalukemin 7-0, Amerikan 4-0 ja Kiinan 2-0 ennen finaaliin etenemistään. Finaalissa pohjoiskorealaisten vastassa olikin Portugali. Viimeksi Pohjois-Korean jalkapallojoukkue on pelannut MM-kisoissa vuonna 2010.

Juttua muokattu kello 15:15: Juttuun tähdennetty uutisvideon olevan parodia.

Lähteet: Metro.co.uk