Hyppää pääsisältöön

Suomalaismiehen hurja tempaus – lähti vesiskootterilla kohti Afrikkaa

Tempauksella on tarkoitus rikkoa maailmanennätys ja kerätä rahaa lastensairaalaa varten.

Risto Piispa lähti vesiskootterilla kohti Afrikkaa. // Kuva: Yle Areena / Kuvakaappaus

Helsingin Hietaniemen rannalta lähti lauantaina mies vesiskootterilla kohti Afrikkaa hankkiakseen rahaa lastensairaalaa varten. Tarkoituksena on tehdä vesiskootterilla ajon maailmanennätys, kertoo Yle Uutiset.

Risto Piispa lähti lauantaina Helsingin Hietaniemen rannalta vesiskootterilla kohti Afrikkaa hankkiakseen rahaa lastensairaalaa varten. Tarkoituksena on tehdä samalla vesiskootterilla ajon maailmanennätys.

Hän aikoo ajaa Euroopan halki jokia pitkin, käväistä Marokon rannikolla ja lopettaa ajonsa kymmenen päivän päästä Espanjan Marbellassa. Idea huimapäisestä maailmanennätysyrityksestä lähti Piispan kuusivuotiaalta pojalta.

Helsinkiin rakennettavan lastensairaalan varainkeruusta puuttuu enää miljoona euroa.

Lähteet: Yle Uutiset, Yle Areena