Hyppää pääsisältöön

Höyrähtänyt fani suunnittelee Breaking Badille jatkoa

Höyrähtänyt Breaking Bad -fani nimeltään Lawrence Shepherd kerää joukkorahoitusta sarjaan pohjautuvalle spin-offille, jonka pääosissa nähtäisiin kitaralegenda Slash ja konkarinäyttelijä Val Kilmer.

Breaking Badia katsotaan eniten putkeen maailmassa // Kuva: Giphy.com

Höyrähtänyt Breaking Bad -fani nimeltään Lawrence Shepherd kerää joukkorahoitusta sarjaan pohjautuvalle spin-offille, jonka pääosissa nähtäisiin kitaralegenda Slash ja konkarinäyttelijä Val Kilmer. Suuruudenhullun suunnitelmissa Guns N' Roses -kitaristi Slash näyttelisi sarjassa itseään.

Kickstarter -joukkorahoitussivustolle ladatussa videossa Shepherd kertoo Anastaciaksi nimetyn spin-off -sarjasta. Sarjan tarinassa Slash ja Val Kilmer näyttelevät liittovaltion sheriffejä, jotka jahtaavat Walter Whitea.

Joukkorahoitusta keräävä Lawrence Shepherd ei kertomansa mukaan ole kiinnostunut, jos Breaking Badin alkuperäiset luojat eivät anna sarjalle siunaustaan. Lawrencen suunnitelmana on kerätä 500 000 dollaria tuotantoa varten. Tätä kirjoittaessa kasassa on hieman yli 1 000 dollaria.

Ainakin Val Kilmer on huomannut Shepherdin höyrähtäneen suunnitelman.

Skip Twitter post

Samaan aikaan perunasalaattimies on kerännyt jo yli 50 000 dollaria.

Lue myös:Mies kerää netissä rahaa perunasalaattiin – kasassa jo 30 000 dollaria

Lähteet: Kickstarter.com, Gigwise, Huffington Post

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.