Hyppää pääsisältöön

Michael Monroe ja Andy McCoy esiintyvät samoilla festareilla – eivät jaa takahuonetta

Koko viikonlopun kestävällä Wanaja Festival -rokkitapahtumassa Hämeenlinnassa on tilaisuus vertailla entisen Hanoi Rocksin taisteluparin Michael Monroen ja Andy McCoyn nykyinen keikkakunto. Andy nousee lavalle Grease Helmet -bändin kitaristina.

Michael Monroe ja YleX-aurinkolasit // Kuva: Iida Korhonen/ YleX

Wanaja Festival starttaa perjantaina Hämeenlinnan keskustassa Linnaspuistossa. Hanoi Rocksin kitaristina maineeseen kivunnut Andy McCoy nousee lavalle klo 18.20 hard rock -bändi Grease Helmetin kanssa. Bändissä on laulaja Jere Garcian lisäksi basisti Niclas Etelävuori ja rumpali Jan Rechberger Amorphisista, sekä rytmikitaristi Ben Varon Amoralista. Andy liittyi bändin kesällä 2012.

Perjantaina yleisöllä on mahdollisuus tehdä vertailua Andyn entisen bändikaverin Michael Monroen bändiin, joka päättää illan Linnanpuistossa klo 23 alkaen.

Wanaja Festivalin järjestäjille molempien bändien taustajoukot vihjasivat etukäteen, ettei yhtyeiden telttoja backstagella ihan vierekkäin kannata laittaa. Niinpä aloituspäivän esiintymislistallakin bändien välille laitettiin muutama tunti – varmuuden vuoksi.

Hajurakoa tehtiin varmuuden vuoksi

Andy McCoyn ja Michael Monroen kaveruuden nykyisestä laadusta ei kukaan osaa sanoa mitään. Voi olla, että suomalaisen rockin kulttihahmot tapaavat vahingossa lavan takana bajamajajonossa.

Perjantain muita artisteja ovat muun muassa Happoradio, Erin ja Jukka Poika. Festarit jatkuvat lauantaina ja sunnuntaina.

Lähteet: Yle Uutiset