Hyppää pääsisältöön

Redrama biisileirille Michael Jacksonin kanssa työskennelleen tuottajan kanssa

Redrama työskentelee jälleen ison amerikkalaisnimen kanssa.

Redrama/YleX Aamu // Kuva: Alma Hätönen

Suomalaisräppäri Redrama matkustaa biisileirille, jossa hän työskentelee tuottaja Brian Banksin kanssa. Banks on ollut muun muassa tekemässä Michael Jacksonin _Thriller-_megahittiä. Lisäksi tuottaja on työskennellyt muun muassa Quincy Jonesin ja Steven Spielbergin kanssa Häivähdys purppuraa -menestyselokuvassa.

- Seuraavaksi Amsterdamiin, sitten Roomaan, Pisaan ja Luccaan. Kirjoitan siellä pari päivää biisejä Francesco De Santin ja Brian Banksin kanssa. Herra Banks on ollut mukana tekemässä Jacksonin Thriller-biisiä. Olen todella innoissani tästä matkasta, Redrama kirjoittaa Facebookissa.

Aiemmin Redrama on työskennellyt muun muassa Redrama kuvaa uutta videotaan Losissa – mukana AJ McLeanja Jenkkikaunotar Kristinia DeBarge Suomessa: Haluan mennä Redraman kanssa luistelemaankanssa.

Katso videot alta.

Lähteet: Facebook