Hyppää pääsisältöön

Poliisi kiittelee jazz-väkeä

Sekä Suomi Areenan että Pori Jazzin kävijät saavat poliisilta kiitosta. Yleisö käyttäytyi poliisin mukaan pääosin rauhallisesti yleisötilaisuuksissa.

Poliisi hihamerkki // Kuva: YLE

Lounais-Suomen poliisilaitos katsoo, että Pori Jazz ja Suomi Areena sujuivat poliisin näkökannalta hyvin. Torstain ja sunnuntain välisenä aikana poliisilla oli yhteensä noin 400 tehtävää. Vakavia tai törkeitä rikoksia poliisin tietoon ei ole tullut. Asiasta kertoo Yle Uutiset.

Poliisin mukaan ihmiset käyttäytyivät pääosin rauhallisesti yleisötilaisuuksissa. Poliisi korjasi viikonlopun aikana talteen nelisenkymmentä ihmistä, jotka aiheuttivat häiriöitä tai eivät kyenneet pitämään itsestään huolta.

Rattijuoppoja ja huumausainerikoksia oli poliisin mukaan tavanomaista vähemmän. Poliisi pitää myös liikenneonnettomuuksien määrää vähäisenä liikennemääriin nähden. Porin keskusta oli ajoittain ruuhkainen tapahtumien aikana.

Lähteet: Yle Uutiset