Hyppää pääsisältöön

Tee lyömätön vaikutus – voita pääsy Blockfestin backstagelle!

Pystytkö sinä tekemään lyömättömän vaikutuksen? Osallistu YleX:n kilpailuun ja voit voittaa itsellesi liput Blockfesteille sekä pääsyn tapahtuman takahuoneeseen.

Lyömättömät-kilpailussa voit voittaa pääsyn Blockfestien backstagelle // Kuva: YleX

YleX:nLyömättömät-ohjelman isännät Solonen, Kosola ja Xmies etsivät henkilöä, joka tekee päräyttävän, ultimaalisen, huikean ja superin – eli lyömättömän vaikutuksen. Jätkä tai mimmi, joka onnistuu vaikutuksen luomisessa, saa itselleen ja kaverilleen liput Blockfesteille sekä pääsyn tapahtuman backstagelle, jossa voi lauantaina tavata suomalaisräppäreiden lisäksi ulkomaan tähtiä…

Pääpalkinnon lisäksi Lyömättömät jakaa 21.-30.7. jokaisessa suorassa lähetyksessä päivän parhaalle vaikuttajalle liput Blockfestiin.

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset:

1. Tee vaikutus Lyömättömiin: kaikki keinot on sallittu! Voit esimerkiksi julkaista kuvan tai videon instagramissa #lyömättömät-tunnisteella, voit kirjoittaa shoutboxiin tai soittaa studioon lähetyksen aikana, voit lähettää pojille lahjuksia postin kautta (vinkki: jätkät taitaa tykätä pizzasta) tai tulla suoraan lähetykseen käymään!

2. Solonen, Kosola ja Xmies valitsevat päävoittajan keskiviikkona 30. heinäkuuta. Tee lyömätön vaikutus sitä ennen

Ehdot:

1. YleX julkistaa voittajan 30.7. netissä ja lähetyksessä. Päävoittajaan ja muihin voittajiin ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti.

2. Päävoittoon kuuluu liput ja pääsy Blockfestin takahuoneeseen lauantaina 2. elokuuta. YleX ei kustanna voittajien matkoja tai majoituksia.

3. Alle 18-vuotiailla kilpailuun osallistuvilla täytyy olla vanhempien lupa Tampereelle matkustamiseen ja tapahtumaan osallistumiseen.