Hyppää pääsisältöön

Suomalaisräppärin naamavippi ruosteessa – ei päässyt omalta keikaltaan bäkkärille

Juju muistelee huvittuneena, kuinka hän ei päässyt oman festarikeikkansa jälkeen takahuoneeseen.

Juju // Kuva: Pirita Pykäläinen / YleX

Muun muassa Hullu-hitistään tunnettu räppäri Juju ei päässyt viime vuonna omalta keikaltaan Blockfestin päälavan bäkkärille, koska unohti artistipassinsa treenikämpälle ennen festareita.

- Sain puhuttua kyllä itseni omalle Blockfest-keikalleni ja sen lavan bäkkärille, mutta kun yritin mennä päälavan bäkkärille, niin mua ei päästetty. Se oli klassinen etkö tiedä, kuka mä olen -tilanne. Kun naamavippi ei toiminut, niin menin nöyränä takaisin omalle bäkkärille, Juju naureskelee YleX:lle.

Kömmähdyksestä huolimatta Jujulla on erittäin hyvät muistot Blockfesteiltä. Räppäri odottaa tulevaa keikkaansa innolla ja on valmistellut sitä varten myös yllätyksiä yleisölle.

- Mulla on hyvät ja suuret odotukset. Ainoastaan pientä epäilystä aiheuttaa Snoop Doggin keikka, joka alkaa heti meidän jälkeen. Mietin, lähteekö jengi valumaan sinne kesken meidän keikan. Ajatus on se, että vedetään niin kova keikka, etteivät ihmiset huomaa Snoopin aloittavan, Juju sanoo.

Räppäri vakuuttaa, että hänen live-bändinsä on erittäin kovassa iskussa tällä hetkellä.

- Meillä on tulossa teatterimaisia juttuja lavalle ja koitetaan vähän huijata yleisöä hauskoilla tavoilla. Luvassa on show-meininkiä. Bändi on hioutunut hyvin yhteen. Voin jättää taustanauhoja pois ja heittäytyä yhtyeeni varaan, Juju kertoo.

Katso Jujun Hullu-musavideo alta.

Lue myös:

Juju Blockfesteistä: Aion soutaa yleisön yli Snoop Doggin keikalle

Solonen Blockfesteistä: Odotan, että pääsen heittämään läpsyt Snoopin kanssa

Lähteet: YleX