Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Lord Estin (ft. Petri Nygård) kesähitistä Reggaerekka?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Kesähittibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Kesähittibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Rytmibarometrissa Lord Est.

Kuka? Lord Est ft. Petri Nygård: Reggaerekka

Mitä? Kesähittibarometrissa kuullaan tänään kotimaista musiikkia Tamperelaiselta Lord Estiltä eli Tuomo Hiironmäeltä. Hänen viidennen studioalbuminsa Sonmoro senjoro esikoissingle Reggaerekka nousi vuoden 2011 kesähitiksi. Kappale oli parhaimmillaan Suomen singlelistan ykkösenä. Lord Estin lisäksi kappaleella esiintyy Petri Nygård. Lord Est keikkailee kunnioitettavalla 100 keikan vuositahdilla ja uutta albumiakin pitäisi pukata tälle kesälle. Tänään kuitenkin palataan vielä vanhan tuotannon pariin Reggaerekan tahdissa.

Hä? Lord Est nousi Suomen kansan tietoisuuteen Radiomafian Upteekki -ohjelman kautta singlellään Viskit ja Rommit.