Hyppää pääsisältöön

Redrama yllättää: Funk-biisi ison amerikkalaisnimen kanssa

Redrama on jälleen työskennellyt ison amerikkalaisnimen kanssa. Räppäri palasi juuri Italiasta biisintekomatkalta festarikeikkojensa takia Suomeen.

Redrama // Kuva: Juhani Kenttämaa

Redrama on viettänyt tämän viikon sävellyspuuhissa Italiassa. Muusikko teki kolme kappaletta yhdessä amerikkalaisen Brian Banksin ja italialaisen Francesco De Santin kanssa.

Banks on ollut tekemässä Michael Jacksonin Thriller-megahittiä. Lisäksi tuottaja on työskennellyt muun muassa Quincy Jonesin ja Steven Spielbergin kanssa Häivähdys purppuraa -menestyselokuvassa.

- Italiassa meni todella hyvin. Sieltä otettiin mun manageriin yhteyttä, koska he olivat innostuneita mun Clouds-kappaleesta. Yksi kappaleista tulee mahdollisesti seuraavalle levylleni. Emme miettineet tarkemmin, kenelle ne biisit tulevat. Aloimme vain tehdä kappaleita, Redrama kertoo YleX:lle.

Luvassa on hieman totutusta poikkeavaa materiaalia.

- Teimme vähän eri kulmalla kuin aiemmat julkaisuni. Siinä on enemmän funkia, mutta samaan aikaan mun kuuloista, Redrama kuvailee.

Muusikkoa jäi harmittamaan upeassa reissussa vain yksi asia. Redrama kuvaa uutta videotaan Losissa – mukana AJ McLeanRedrama olisi nimittäin halunnut jälleen tehdä musiikkia amerikkalaisystävänsä kanssa.

- Se oli vähän sääli, kun Bäkkärit olisivat olleet siellä samassa kaupungissa eilen. Meillä olisi ollut mahdollisuus tehdä A.J:n kanssa taas biisejä. Se oli alkuperäinen suunnitelma, mutta aikataulu oli aivan mahdoton, kun BSB on kiertueella, Redrama sanoo.

Katso Clouds-musavideo alta.

Redrama biisileirille Michael Jacksonin kanssa työskennelleen tuottajan kanssa

Lähteet: YleX