Hyppää pääsisältöön

Musta Barbaari: Väistin kolmea vartijaa ennen kuin pääsin Megadethin lavalle

Qstock-lauantaina Megadeth keskeytti Mustan Barbaarin keikan. Musta Barbaari maksoi potut pottuina ja keskeytti heti perään Megadethin keikan.

Musta Barbaari // Kuva: facebook.com/mustabarbaariofficial

Mustalla Barbaarilla ja Megadethilla oli Musta Barbaari keskeytti Megadethin Qstock-keikan − heitettiin ulos festarialueelta. Megadethin manageri oli vaatinut, että kun bändi alkaa soittaa, pitää muiden lavojen musiikki loppua. Vaatimus keskeytti Mustan Barbaarin keikan.

YleX tavoitti Mustan Barbaarin, joka oli Prinssi Jusufin kanssa Oulun lentokentällä odottelemassa lentoa Helsinkiin.

- Mua totta kai ärsytti, kun piti keskeyttää keikka. Mun oli tarkoitus esittää uusi elokuussa julkaistava biisi, mutta en nyt päässyt vetämään sitä, 15 minuutin pikakeikastaan puolet Megadethin vuoksi menettänyt Musta Barbaari kertoo YleX:lle.

Musta Barbaari sai pian selville, että syynä keikan keskeytymiseen oli Megadethin asettama vaatimus. Räppäri ehti hetken hiljaisuuden jälkeen esittää tutun Salil eka, salil vika -biisinsä, mutta senkin tavallista maltillisemmalla volyymillä. Keikan jälkeen Barbaaria ärsytti niin, että hän päätti kostaa yhdysvaltalaiselle metallibändille.

- Piti väistää kolmea vartijaa ennen kuin pääsin niiden esiintymislavalle. Mutta ei niiden keikka keskeytynyt, ne kyllä jatkoi soittamista. Mä vaan ehostin niiden esitystä, sitä piti vähän maustaa mustalla pippurilla! Vartijat sai mut kiinni juuri, kun niiden biisi loppui. Siinä oli siinä mielessä tosi hyvä koreografia, Musta Barbaari kertoo.

Megadethiä ei juurikaan suomalaisräppäri kiinnostanut.

- Kyllä ne vähän vilkuili, et mitä oikein tapahtuu, Musta Barbaari sanoo.

Katso video Mustan Barbaarin tempauksesta

Lue myös:

Netissä kiertävä Megadethin vaatimuslista kummastuttaa: Emme soita, jos uimahallin sauna on päällä

Megadethin Qstock-uhkaus: Emme soita, jos VIP-teltassa tarjoillaan lohta

Musta Barbaari YleX:lle: En tee rikosilmoitusta rasismikommenteista

Musta Barbaari YleX:lle: Järjestäjän mukaan pilasin urani

Musta Barbaari keskeytti Megadethin Qstock-keikan − heitettiin ulos festarialueelta

Musta Barbaari haluaa rikkoa ennakkoluuloja