Hyppää pääsisältöön

Prisma: Parvibongari

Prisma: Parvibongari, yle tv1
Juontaja George McGavin ystävystyy mehiläisparven kanssa. Prisma: Parvibongari, yle tv1 prisma: parvibongari

TV1 keskiviikkona 3.8.2016 klo 19.00 - 19.50, uusinta lauantaina 6.8. klo 17.10 ja keskiviikkona 10.8. klo 00.50 (tiistain 9.8. ohjelmaoppaassa)
Yle Areenassa 7 päivää

Parveilu on eläinmaailmassa hyvinkin yleistä, mutta mikä saa hyönteiset liittymään yhteen miljoonien yksilöiden parviksi.

George McGavinin juontama ohjelma kertoo parvista ja parviälystä. Ohjelmassa tutustutaan eri eläimiin kuten ampiaisiin, rapuihin, lepakoihin ja muurahaisiin. Mitä ihmiset voivat oppia eläinten käyttäytymisestä?

McGavin itse riippuu muun muassa lepakkoparven keskellä Texasissa.

Tuotanto: BBC, 2013.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.