Hyppää pääsisältöön

Veripunainen, lumivalkoinen

Veripunainen lumivalkoinen, yle tv1
Parfyymitehtailijan poika William Rackham (Chris O’Dowd) hakee voimaa Sugarin (Romola Garai) seurasta. Veripunainen lumivalkoinen, yle tv1 veripunainen lumivalkoinen

TV1 perjantaisin 5. - 26.9.2014 klo 22.55 - 23.55
Yle Areenassa 14 päivää

Veripunainen, lumivalkoinen (16) (The Crimson Petal and the White) on neliosainen draama rakkaudesta, intohimosta ja kostosta viktoriaanisen ajan Lontoossa.

Kaupunki näyttäytyy synkkänä ja vastenmielisen kiehtovana kirjailija Michael Faberin menestysromaanin tuoreessa filmatisoinnissa.

Uhkana perinnöttömyys

Tarinan päähenkilö on kirjallisesta urasta haaveileva, joskin lahjaton, William Rackham (Chris O'Dowd). Parfyymitehdasta pyörittävä isä uhkaa poikansa jättää perinnöttömäksi, mikäli tämä ei suostu jatkamaan perheyrityksessä.

Nuorempaa Rackhamia ei kiinnosta proosallinen työ johtajana eikä mielisairaudesta kärsivä, kaunis Agnes-vaimonsakaan.

Ilotytön salaisuus

Mies hakee innoitusta kynälleen ja hakeutuu bordelliin etsimään uusia kokemuksia. Siellä William kohtaa kaunottaren nimeltä Sugar (Romola Garai), jonka mies ottaa siipiensä suojaan.

Sugarilla on oma salaisuutensa: myös hän kirjoittaa romaania. Sugar purkaa kirjoituksiinsa omia ja kanssasisarien nurjia kokemuksia maksetusta rakkaudesta.

Jotain vielä kiehtovampaa

Sugarin avulla William kunnostautuu perheyrityksessä, mutta jaksaako lihallisen rakkauden voima kantaa hänet perille asti, sillä tilalle voi aina tulla jotain kiehtovampaa?

Pääosia tähdittävät Romola Garai, Chris O'Dowd, Gillian Anderson, Amanda Hale, Shirley Henderson, Katie Lyons, Mark Gatiss ja Richard E. Grant.

Käsikirjoitus: Michael Faberin romaanista sovittanut Lucinda Coxon. Ohjaus: Marc Munden. Tuotanto: Origin Pictures, Cité-Amerique, Britannia/Kanada, 2011. Veripunainen, lumivalkoinen on Hollannissa syntyneen ja Australiassa varttuneen Michael Faberin kolmas teos.

Sarja on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2012.

Lisää ohjelmasta

Kommentit