Hyppää pääsisältöön

Megadethin Qstock-uhkaus: Emme soita, jos VIP-teltassa tarjoillaan lohta

Qstockin järjestäjän mukaan Megadethin vaatimus muun musiikin hiljentämiseksi oli tarpeetonta oikuttelua.

Megadeth esitti vaatimuksen Qstockissa // Kuva: EPA / VICTOR LERENA

Megadeth** **diivaili Qstockissa jo ennen keikkaansa. Sen lisäksi, että Musta Barbaari keskeytti Megadethin Qstock-keikan − heitettiin ulos festarialueeltaoman keikkansa alkaessa, bändilla oli vaatimuksia myös ruokatarjoilun suhteen.

- Heidän kiertuemanagerinsa tuli iltapäivällä sanomaan, että Megadeth ei soita keikkaa, jos lavan vieressä olevassa VIP-teltassa tarjoillaan lohta bändin keikan aikana, Qstockin festivaalijohtaja Mikko Forstén kertoo YleX:lle.

Vaatimus muun musiikin keskeyttämisestä annettiin vasta Megadethin noustessa lavalle. Metallibändille oli Forsténin mukaan ilmoitettu ennakkoon, että festivaalialueella on samaan aikaan menossa toinenkin keikka, ja että toiselta keikalta tuleva musiikki ei häiritse Megadethin esitystä.

- Tilanne oli todella typerä, mutta ei siinä oikein ollut vaihtoehtoja. Megadeth oli kuitenkin pääesiintyjä ja meillä oli kovat paineet saada yhtye lavalle, Forstén kertoo YleX:lle.

Musta Barbaari aloitti keikkansa yhtä aikaa Megadethin kanssa. Räppärille ei ehditty ilmoittaa Megadethin vaatimusta musiikin hiljentämisestä.

- Ymmärrän täysin Musta Barbaari: Väistin kolmea vartijaa ennen kuin pääsin Megadethin lavalle, mutta Musta Barbaari YleX:lle: Järjestäjän mukaan pilasin uranise silti oli, Forstén sanoo.

Lue myös:

Netissä kiertävä Megadethin vaatimuslista kummastuttaa: Emme soita, jos uimahallin sauna on päällä

Musta Barbaari YleX:lle: En tee rikosilmoitusta rasismikommenteista

Musta Barbaari keskeytti Megadethin Qstock-keikan − heitettiin ulos festarialueelta

Musta Barbaari: Väistin kolmea vartijaa ennen kuin pääsin Megadethin lavalle

Musta Barbaari YleX:lle: Järjestäjän mukaan pilasin urani

Lähteet: YleX