Hyppää pääsisältöön

The Offspring YleX:lle: Voiko saunavihtaa poltella?

The Offspring sai YleX:ltä lahjaksi vihdan Ruisrockissa. Paljaan ihon läiskimiseen tarkoitettu kapistus toi laulajan ja kitaristin mieleen muun muassa tavallisen arki-illan.

The Offspringin laulaja Dexter Holland Ruisrockissa 2014. // Kuva: YleX / Tomi Mikola

Yhdysvaltalainen punkrock-bändi, The Offspring, keikkaili Ruisrockissa ja YleX:n Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaa sai tilaisuuden haastatella bändin laulaja Dexter Hollandia sekä kitaristi Noodlesia.

Hyvällä tuulella ollut kaksikko sai haastattelun aikana lahjaksi vihdan sekä sen käyttöohjeet. Paljaan ihon läiskiminen vihdalla toi amerikkalaisbändin jäsenille mielleyhtymän omaan arkeen.

– Sehän kuulostaa ihan meidän tiistai-illalta, kitaristi Noodles sanoo.

The Offspringin kaksikko lupasikin kokeilla vihtomista pikimmiten.

– Emme ole tainneet saada näin hienoa lahjaa koskaan. Se tuoksuu hyvälle. Mitä tapahtuu, jos sitä polttelee, laulaja Dexter Holland kysyy.

Katso koko haastattelu alta. Siinä puhutaan muun muassa siitä, miltä tuntuu, kun Smash-läpimurtoalbumin julkaisusta on kulunut jo 20 vuotta. Ovatko biisit kestäneet hyvin aikaa? Entä, milloin bändiltä kuullaan uutta materiaalia?

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.