Hyppää pääsisältöön

YleX:n Ensinäytössä Särren Leikkaa sukkaa – bongaa musavideolta tutut naamat

Särren ensimmäisen soolobiisin musiikkivideo vilisee tuttuja hahmoja cameo-rooleissa.

Särre // Kuva: Monsp Records

Loost Koos -yhtyeestä tunnettu räppäri Miika Särmäkari eli Särre on julkaissut uransa ensimmäisen soolokappaleen. Biisin musiikkivideolla pyörii päähenkilönä Särre-hahmo, joka käy esittelemässä kentällä taitojaan.

- Hahmo on varma, että se on tehnyt isoja juttuja elämässään. Sellainen kuin Will FerrellSemi Pro -leffassa, Särre kertoo.

Leikkaa Sukkaa on saanut inspiraatiota elokuussa alkavista koripallon MM-kisoista. Räppäri aikoo itse matkustaa Bilbaoon katsomaan koripalloa. Särren sinkku ei ole kisojen virallinen kannatusbiisi, mutta artistin mukaan Suomen joukkueen kannattaa katsoa kappaleen musiikkivideo.

- Ehkä tästä Särre-hahmosta voisi ottaa oppia, että leikkisällä asenteella voi jopa voittaa ne jenkit, Särre sanoo.

Särren lisäksi videolla nähdään muiden muassa MIAU-yhtye, Aleksi Valavuori ja iso joukko suomalaisia räppäreitä. Mitä käy Särrelle, joka joutuu kentällä kohtaamaan ammattilaispelaajat Matt Gibsonin ja Jamar Wilsonin?

**Keitä muita bongaat videolta? Katso alta Särren Leikkaa sukkaa.

Lue myös:
**

Loost Koosin Särre lähtee sooloilemaan – videon Ensinäyttö YleX:ssä

Lähteet: YleX