Hyppää pääsisältöön

Tuhannen ja yhden yön erotiikkaa

Keväällä 2011 Jaakko Hämeen-Anttila kertoi, että arabikulttuuri oli vielä 1900-luvun alkupuolelle asti eroottisen ja syntisen maineessa Euroopassa. Eurooppalaiset matkustivat sinne harrastamaan seksiturismia.

Kun lännessä sukupuolimoraali vapautui, alkoi arabikulttuuri vaikuttaa suvaitsemattomalta. Hämeen-Anttilan mukaan rajoitustensa sisällä arabikulttuuri on hyvin seksuaalimyönteinen.

Intiassa parisuhdekulttuuri on muutoksen pyörteessä. Taiteilija Archana Hande haluaa auttaa muita pääsemään irti järjestetyistä avioliitoista. Archana Hande oli valmistanut näyttelyynsä Tennispalatsin Taidemuseoon eroottisia pyllynaamareita, jotka innostavat kanssakäymiseen.

Sarja: Strada
Strada Facebookissa
Strada Twitterissä

Uusimmat sisällöt - Kulttuuri