Hyppää pääsisältöön

We Want More tuo takaisin suosikkibändejä

We Want More -bändit tekivät paluun
We Want More -bändit tekivät paluun we want more

Viisi bändiä ja unohtumattomia hittejä. Heidän matkansa jäi aikanaan kesken ja nyt he tulevat takaisin. Ylen uudessa yhdeksänosaisessa viihdeohjelmassa paluun tekevät suomalaisyleisön kaipaamat bändit: Miljoonasade, Don Huonot, Neon 2, Mascara ja Kwan.

Sarjan edetessä tutustumme jokaisen yhtyeen suosion vuosiin ja hajoamisen syihin. Avaamme vanhat solmut bändiläisten välillä ja näemme kuinka elämä on muuttunut bändin lopettamisen jälkeen ja mitä yhtyeiden jäsenten läheiset paluusta ajattelevat. Kun pöytä on puhdas, on aika palata treenikselle, säveltämään, studioon ja lopulta – suurelle yhteiselle paluukeikalle Espoon Barona Areenalle.

Marraskuinen livekeikka jännittää. Osa ei ole tehnyt musiikkia, osa ei ole koskenut entiseen instrumenttiinsa vuosiin ja ennen paluuta suuren yleisön eteen on kohdattava monta haastetta. Mitkä vanhoista hiteistä päätyvät keikkalistalle? Miten vanha energia löydetään ja palaavatko yhteiden jäsentenväliset vanhat kemiat hyvässä ja pahassa? Pystyvätkö he tekemään yhdessä uuden hitin?

Jaksojärjestys
13.9. Klo 19.10 Neon 2
20.9. Klo 19.10 Don Huonot
27.9. Klo 19.10 Mascara
4.10. Klo 19.10 Miljoonasade
11.10. Klo 19.10 Kwan
18.10. Klo 19.10 Bändileiri alkaa
25.10. Klo 19.10 Bändileiri
1.11. Klo 19.10 Ennen keikkaa
8.11. Klo 19.10 Loppukonsertti

We want more esitetään uusintana vuoden 2015 keväällä.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua