Hyppää pääsisältöön

Kehuttu teiniartisti koostaa seuraavan Nälkäpeli-soundtrackin – lupaa yllätyksiä

Lorde valitsee biisit Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 1:een ja säveltää sen tunnuskappaleen.

Lorde Rock in Rio -festivaaleilla Lissabonissa, Portugalissa. // Kuva: EPA/MIGUEL A. LOPES

Uusi-Seelantilainen, 17-vuotias Lorde, ottaa vastuun seuraavan Nälkäpeli-elokuvan soundtrackista. NME kertoo, että kappaleiden valitsemisen lisäksi Lorde tekee myös Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 1 -elokuvalle oman biisin.

Kyseessä on järjestyksessään Nälkäpeli-elokuvasarjan kolmas osa ja odotukset sitä kohtaan ovat valtavat. Lorde kertoo, että kassamagneettielokuvan soundtrackin koostaminen on ollut haaste, johon hän tarttui epäröimättä. Uusiseelantilaisartistin valinnat paljastuvat viimeistään marraskuun 21. päivänä, kun soundtrack julkaistaan.

Royals-biisillä kansainvälisesti tunnetuksi noussut Lorde lupaa, että soundtrack tulee yllättämään monet. Kahden ensimmäisen Nälkäpelin taustalla ovat soineet muun muassa bändit, kuten Arcade Fire, The National, Coldplay, Patti Smith ja The Decemberists.

Lue myös:

Lorde tietää mistä teinit ovat oikeasti tehty

Lorde yhteistyöstä David Guettan kanssa: Ei hemmetissä

Lähteet: NME