Hyppää pääsisältöön

Saako pimeyden prinssi aatelisarvon?

Yli 20 000 ihmistä on allekirjoittanut kansalaisadressin, joka haluaa Ozzy Osbournelle aatelisarvon.

Fanit haluavat Ozzylle sir-arvonimen // Kuva: EPA / HERBERT P. OCZERET

Causes.com -adressisivustolla on kerätty allekirjoituksia heavylegenda Ozzy Osbournen aateloimisen puolesta. Kansalaisadressin allekirjoitti yli 21 000 ihmistä. Adressin aloittajan mielestä Osbourne olisi ansainnut aatelisarvon jo kauan sitten, koska hänen panoksensa musiikkimaailmaan, niin Black Sabbathin laulajana kuin sooloartistinakin on mittaamattoman arvokas.

Kahjoista tempauksistaan tunnettu Ozzy Osbourne on jo ennestään yksi maailman arvostetuimmista rokkareista. Hänen on muun muassa valittu Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2006. Hän aloitti musiikkiuransa 1960-luvun lopussa Black Sabbathin laulajana ja on sen jälkeen myynyt yli 100 miljoonaa levyä. Kansalaisadressi luovutetaan Iso-Britannian ritarisäädylle.

Lähteet: Digital Spy, Birmingham Mail