Hyppää pääsisältöön

Sami Hintsanen - Punatukkainen

Punatukkainen on Aki Sirkesalon vuonna 1998 Kissanelämää-albumilleen kääntämä versio Van Morrisonin kappaleesta Brown Eyed Girl.

Van Morrison on pohjoisirlantilainen laulaja-lauluntekijä, joka levytti tämän esikoissinglensä vuonna 1967. Kappale on levyllä Blowin' Your Mind!. Aki Sirkesalo oli suomalainen laulaja ja muusikko, joka ennen soolouraansa oli mukana esimerkiksi yhtyeissä Giddyups ja Veeti & The Velvets. Soolouralle hän suuntasi 90-luvun alkupuolella. Hänen suuria hittejään olivat Punatukkaisen lisäksi muun muassa Mustankipee ja Naispaholainen. Sirkesalo perheineen menehtyi traagisesti Thaimaan tsunamikatastrofissa jouluna 2004.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.