Hyppää pääsisältöön

Mikael Gabriel kuvailee Snoop Doggin bäkkäriä: Pari naista, paljon lonkeroa

Mikael Gabriel kuvaili YleX:n haastattelussa eilistä poikkeuksellista seikkailuaan.

Mikael Gabriel Blockfesteillä // Kuva: Hanne Kautto / YleX

Mikael Gabriel pääsi eilen nauttimaan harvinaisesta luksuksesta Mikael Gabriel Snoop Doggin kanssa jatkoilla - katso . Tosin aivan omin avuineen Miklu ei bäkkäreille päässyt, vaan sai hieman apua amerikkalaisista fiittaajistaan, Memphis Bleekiltä ja Freewaylta.

- Bleekki ja Free ovat Snoopin kavereita ja ennen Blockfestiä puhuttiin, että voisinkohan minäkin tulla näkemään Snoopia. Pääsin heidän kanssaan sinne, mutta Snoopin kanssa en keskustellut paljoa. Sanoin hänelle, että mahtava keikka ja uskomaton energia ja kerroin, että oli suuri kunnia tavata, Mikael Gabriel kertoo.

- Kuuntelin siinä enemmänkin, kun Bleek ja Free jauhoivat Snoopin kanssa, kuulosti aika samanlaiselta jauhamiselta kuin omat jutut vaikka Cheekin tai Uniikin kanssa. Oli se ihan wau-tilanne päästä sinne ja tavata hänet.

Muilla Blockfestin artisteilla on hyvin perinteiset bäkkäritilat - työmaakontit. Snoop Doggilla oli kuitenkin käytössään useita kertoja enemmän tilaa ja hieman hulppeammissa oloissa.

- Soopin bäkkäreillä oli paljon lonkeroa, koska lonkero on kaikkien jenkkien suomalainen versio sellaisesta jenkkien lime-mojito-tyyppisestä juomasekoituksesta. Jenkit haluaa aina Suomessa juoda lonkeroa. Sitten siellä oli äänentoistolaitteet, muutama nainen ja entourage, Mikael Gabriel kuvailee.

Tänään Blockfestien YleX Stagella esiintyy toinenkin jenkkiläinen suurräppärismies Rick Ross, jonka bäkkäreille Mikael Gabriel myös toivoo pääsevänsä.

- Rick Rossilla on varmasti vielä tarkemmat turvallisuusjärjestelyllä kuin Snoopilla, ei sinne bäkkäreille voi puhua itseään sisään. Mutta Bleek ja Freeway ovat myös Rick Rossin kavereita, joten saattaisin ehkä päästä heidän kanssaan sinne, Mikael Gabriel uumoili.

Lue myös:

Mikael Gabriel Snoop Doggin kanssa jatkoilla - katso

Snoop Dogg huumasi Blockfestin yleisön yllään Tampereen Ilveksen paita - katso keikkakuvat