Hyppää pääsisältöön

Mikael Gabriel Snoop Doggin kanssa jatkoilla - katso

Räppäri Mikael Gabrielista tuli jokaisen Blockfesteillä olleen kateuden kohde, kun nuori artisti kelpuutettiin Snoop Doggin seuraan.

Mikael Gabriel // Kuva: Jenni Poikelus

Snoop Dogg oli Blockfestin perjantai-illan pääesiintyjä. Keikkansa jälkeen mies hävisi lavan taka-alueelta omiin tiloihinsa yhtä nopeasti kuin oli sieltä lavalle tullutkin. Moni hip hop -artisti ja fani jäi kännykkäkameroidensa kanssa nuolemaan näppejään, mutta yksi artisti onnistui pääsemään mukaan rap-idolin seurueeseen: Mikael Gabriel.

Katso, kuinka tyytyväinen nuori mies on takahuoneessa Snoopin kanssa.

Gabriel, eli Miklu, eli MG esiintyy Blockfesteillä yhdysvaltalaisen rap-artisti Memphis Bleekin kanssa. Tämä lienee myös syy siihen, miksi suomalaisräppäri oli päässyt jokaisen rap-artistin idolin kanssa samaan tilaan.

Alla kuvassa muun muassa Snoop Dogg, Mikael Gabriel ja Memphis Bleek.

Lähteet: Instagram