Hyppää pääsisältöön

Redrama: The Voice of Finlandin tähtivalmentajaksi ryhtymistä oli mietittävä hetki

Blockfesteillä lauantaina esiintyvä Redrama ehätti YleX:n haastatteluun kertomaan kuulumisiaan.

Redrama // Kuva: Hanne Kautto/YleX

Redrama on kiireinen mies. Hän ehtii keikkailla ja puuhata mukana monenmoisissa musaprojekteissa. Heinäkuussa Redrama vietti muutamia päiviä italiassa, missä muusikko teki kolme kappaletta yhdessä amerikkalaisen Brian Banksin ja italialaisen Francesco De Santin kanssa. Lisäksi mies oli mukana laulamassa Mikael Gabrielin ja Memphis Bleekin I'm Home -kappaleessa.

Lisäksi mies aloittaa The Voice of Finlandin tuomarina, mutta pestin vastaanottamista hän tunnustaa joutuneensa miettimään hetken.

- Kun minulle tarjottiin tuomarin paikkaa vastasin heti, että lähden. Pyysin kuitenkin saada miettiä asiaa hetken, koska halusin hahmottaa, mitä tuomarointi tarkoittaa aikataulullisesti, Redrama kertoo.

- Minulle paljastettiin silloin samalla, keitä muut tuomarit ovat. Ajattelin jo silloin tuomarikattauksen olevan sellainen, että se tulee herättämään paljon ajatuksia.

The Voice of Finlandin neljännen kauden muut tähtivalmentajat ovat Michael Monroe, Olli Lindholm, Tarja Turunen. Jos Redrama saisi valita jonkun kolmesta valmentajasta itselleen, ottaisi hän Tarja Turusen.

- Menisin Tarja Turusen coachattavaksi, koska hänen valmennuksessaan joutuisin varmasti tekemään asioita, joita en osaa, Redrama nauraa.

Lue myös:

Redrama yllättää: Funk-biisi ison amerikkalaisnimen kanssaRedrama biisileirille Michael Jacksonin kanssa työskennelleen tuottajan kanssa