Hyppää pääsisältöön

Weekend Festival on loppuunmyyty

Myös Weekend Festivalin jatkobileet Fredan Tivolissa on myyty jo loppuun, mutta mm. Uggla-yökerhon jatkoille on vielä saatavilla lippuja.

weekend festival // Kuva: SKM Photo / Sami Hakala

Suomen suurimpiin musiikkitapahtumiin lukeutuvan Weekend Festivalin liput on myyty loppuun. Helsingin Kalasatamassa elokuun 15.–16. päivinä järjestettävään festivaaliin on tulossa yhteensä 50 000 katsojaa.

Weekend Festivalin tekninen toteutus viedään tänä vuonna täysin uudelle tasolle. Muun muassa festivaalin päälavan koko lähes kaksinkertaistuu viime vuodesta. Lisäksi tapahtuma-alueelle tuodaan runsaasti erilaisia aktiviteettejä ja visuaalisia elementtejä. Festivaalin electro/disco-yleisteema näkyy tänä vuonna monilla tavoin alueen ilmeessä ja toiminnallisessa sisällössä.

Festivaalilla nähdään useita elektronisen tanssimusiikin supernimiä, joista mm. Martin Garrix ja Afrojack esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Tapahtuman kenties odotetuin vetonaula Deadmau5 tuo paikalle omat mittavat visuaaliset elementtinsä ja soittaa festivaalin viimeisenä esiintyjänä päälavalla lauantaina 16. elokuuta. Lisäksi paikalle saapuu suuri joukko muita maailmantähtiä, kuten Calvin Harris, Hardwell, Afrojack, Knife Party sekä DJ-kaksikko Dimitri Vegas & Like Mike. Lisäksi festivaalialueen lavoilla nähdään kymmeniä muita suosittuja ulkomaisia ja kotimaisia nimiä. Tapahtumaan julkaistaan vielä muutama artisti lähipäivien aikana.

Weekend Festival on ikärajaton, mutta alueelta löytyy myös anniskelualueita. Festivaalialue on hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja alueelle pääsee helposti joko metrolla tai bussilla.

Lue myös:

Weekend Festivalin kattaus valmis – katso uusimmat esiintyjät

Weekend Festival julkaisi uusia esiintyjiä: Afrojack Suomeen

Weekend Festivaliin uusia esiintyjiä – mukana mm. Calvin Harris ja JVG

Lähteet: Weekend Festival