Hyppää pääsisältöön

Rillit huurussa -sarjan tähdet kylpevät pian rahassa

Supersuositun sitcomin näyttelijät ovat päässeet yhteisymmärrykseen sarjan tuottajien kanssa heille maksettavan tilipussin suuruudesta.

Rillit huurussa sarjan tähdet Johnny Galecki, Jim Parsons ja Kunal Nayyar. // Kuva: WBEI / Michael Yarish

Viimeisin Rillit huurussa -tuotantokausi kärsi hetkellisestä tuotantoviivästyksestä, jonka aiheutti sarjan päänäyttelijöiden erimielisyydet tuotantotiimin kanssa. Nyt tahot ymmärtävät toisiaan ja ovat sopineet raha-asioista. Sitcomin päätähdet Kaley Cuoco, Jim Parsons ja Johnny Galecki ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka takaa näyttelijöille arviolta miljoona dollaria yhtä jaksoa kohti, kertoo Vanity Fair.

Niin ikää sarjaa tähdittävät Simon Helberg ja Kunal Nayyar ovat parhaillaan uusissa sopimusneuvotteluissa hittisarjan tuottajien kanssa.

Uusi sopimus kattaa yhteensä kolme tuotantokautta, joka takaa sen, että sarjaa nähdään ainakin yhdentoista tuotantokauden verran. Uusin, kahdeksas Rillit huurussa -tuotantokausi käynnistyy syyskuun lopulla.

Lähteet: Vanity Fair