Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Artem x Yonas

Artem x Yonas on helsinkiläinen hip hop -duo, joka koostuu kahdesta 21-vuotiaasta nuoresta. Jo varhain musiikista innostuneet Artem & Yonas tekivät pitkään musiikkia omilla tahoillaan, mutta päättivät yhdistää voimansa vuonna 2010, jolloin musiikkia aloitettiin tehdä yhdessä kunnianhimoisesti ja vakaasti harkiten. Artem x Yonas yhdistelee musiikissaan pop-elementtejä urbaaniin soundiin. Musiikkinsa tuotannosta duo vastaa täysin itse, jonka myötä duo luottaa vahvasti omaan tyyliinsä.

Artem x Yonas

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: Hip Hop / Pop

Perustamisvuosi: 2010

Kokoonpano: Artem - Räppäri. Yonas - Räppäri / Tuottaja.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Kappaleessa on monipuolinen ja raikas tausta, joka kiinnittää kuulijan huomion ja kantaa biisin vahvasti loppuun asti. Mukaansa tempaava viheltely takaa korvamatokoukun. Kaksikon rauhallisen lempeät äänet ovat mukavaa vaihtelua. Kaksikko tuo mieleen aikoinaan Suomen musiikkimarkinoilla suosiota haalineen Kymppilinjan.

Vielä odotamme:

Lisää keikkailua ja uutta materiaalia niin näistä kavereista kuullaan vielä.

Kristallipallo:

Keikkailun myötä nämä ulkomusiikillisestikin pätevät kaverukset saavat varmasti ympärilleen kiljuvan fanityttölauman. Tämän myötä duo noteerataan isommissa piireissä ja yhteistyötä ehdotetaan suomalaisten naisartistien kanssa.