Hyppää pääsisältöön

Mariko Kwanin paluusta We Want More -ohjelmassa: En uskonut sen toteutuvan

Ylen uusi ohjelma tuo takaisin bändejä, jotka ovat menestyneet hyvin 90-luvulla sekä 2000-luvun alussa. Yksi yhtyeistä on Kwan, jonka keulahahmo Mariko paljastaa epäilleensä yhtyeen kykyä kokoontua vuosien tauon jälkeen.

Kwan // Kuva: Benjamin Ilmoni

Mariko kertoo We Want More -ohjelman kutsun saatuaan, miettineensä onnistuuko bändi tosiaan ryhmittäytymään uudelleen.

- Minulla oli sellainen ajatus, ettei koko bändiä saada. Meillä on ollut koko uramme ajan vaikeuksia kokoontua edes samaan palaveriin. Kaikki päätti kuitenkin lähteä. Nyt katsotaan kuinka käy, Mariko kertoo Ylen haastattelussa.

Mariko on asunut viimeiset neljä vuotta Yhdysvalloissa New Yorkissa. Nyt hän viettää ainakin marraskuuhun puoliväliin asti aikaa Suomessa ja opiskelee joogaopettajaksi.

- Olisin voinut New Yorkissakin mennä joogakouluun, mutta näin minulla on myös syy olla Suomessa pidempään.

New Yorkissa Mariko on tehnyt musiikkia ja työskennellyt teatteriprojekteissa.

- Olen kirjoittanut biisejä, joogannut paljon ja oppinut tuntemaan itseäni. Olen tutustunut siihen, kuka olen aina ollutkin. Kwanin kanssa olimme paljon julkisuudessa, niin neljä vuotta täysin poissa julkisuudesta on muuttanut sitä kuinka katson itseäni. Olen siitä todella iloinen, Mariko summaa.

We Want More alkaa syyskuussa TV2:ssa. Kwanin lisäksi sarjassa on mukana Don Huonot, Neon 2, Miljoonasade sekä Mascara. Sarja huipentuu kaikkien esiintyjien yhteiskonserttiin Espoon Barona Areenalla 8.11. Lipunmyynti konserttiin alkaa 15.9.