Hyppää pääsisältöön

Michael Jacksonia syytetään jälleen lapsen hyväksikäytöstä

Jackson kuoli viisi vuotta sitten, mutta laulajaa vastaan on nostettu uusi syyte lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Mitä mieltä olet Michael Jacksonin kappaleesta Love Never Felt So Good? // Kuva: www.facebook.com/michaeljackson

36-vuotias yhdysvaltalaismies on nostanut syytteen Michael Jacksonia vastaan hyväksikäytöstä, kirjoittaa The Independent. Syytteen nostaneen James Safechuckin mukaan hyväksikäyttö tapahtui 1980-luvulla, kun hän oli 10-vuotias. Safechuck ja Jackson esiintyivät yhdessä Pepsi-mainoksessa.

Safechuckin asianajajien mukaan Jackson käytti uhriaan hyväksi lähes sata kertaa neljän vuoden aikana. Jacksonin perikunnan asianajaja kieltää tapahtumat. Tapaus käsitellään oikeudessa alustavasti 4. syyskuuta.

Laulajaa syytettiin lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuonna 2005, mutta silloin Jackson vapautettiin syytteistä. Myös vuonna 1993 Jacksonia vastaan oltiin nostamassa syytettä, mutta niistä luovuttiin ennen kuin tapaus ehti oikeudenkäyntiin asti.

Safechuck esiintyy Jacksonin kanssa alla olevassa Pepsi-mainoksessa.

Lue myös:

Edesmenneen popin kuninkaan kotitila myynnissä

Redrama biisileirille Michael Jacksonin kanssa työskennelleen tuottajan kanssa

Lähteet: The Independent