Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Tomas Ledinin kesähitistä Sommaren är kort?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Kesähittibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Kesähittibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Mitä mieltä olet Tomas Ledinin kesähitistä Sommaren är kort? // Kuva: www.facebook.com/tomasledin

Kuka? Tomas Ledin: Sommaren är kort

Mitä? Kesän viimeisen Kesähittibarometri-viikon kunniaksi revitellään oikein kunnolla ja revitään vähän vanhempiakin hittejä arkistojen kätköistä. Viikon kolmas kesähitti onkin legendaarinen kappale nimeltänn Sommaren är kort. Biisin on julkaissut pitkänlinjan ruotsalaismuusikko Tomas Ledin vuonna 1982. Kappale on erittäin suosittu Suomessa ja sen vuoksi se sopiikin tälle viimeisellle Kesähittibarometri-viikolle. Sommarer är kortista on tehty myös päivitetty versio vuonna 2000, joka on hieman moderninpi versio siitä.

Hä? Vuonna 2000 Lediniltä ilmestyi kokoelmalevy nimeltään Vuodet 1972-2000 ja se julkaistiin ainoastaan Suomessa.