Hyppää pääsisältöön

Sami & bändi

Tartu Mikkiin -bändi
Tartu Mikkiin -bändi Kuva: Yle/Laura Pohjavirta tartu mikkiin

Tässä he ovat: Tartu Mikkiin -bändi! Vasemmalta oikealle kosketinsoittaja Okke Komulainen, rumpali Tomi Hyttinen, kapellimestari Eeva Kontu, basisti Teemu Broman ja kitaristi Saku Mattila.

Sami Hintsanen
Sami Hintsanen Kuva: Yle/Laura Pohjavirta sami hintsanen

Sami Hintsanen

Tartu Mikkiin -ohjelman juontaja, muusikko, laulaja, karaokekuningas – hyvät naiset ja herrat – Sami Hintsanen! Monessa musikaalissa keitetty perheellinen mies, jonka sydän sykkii myös urheilulle.

Eeva Kontu
Eeva Kontu Kuva: Yle/Tommi Taipale eeva kontu

Eeva Kontu

kapellimestari, piano
Teatterimusiikin ammattilainen Eeva on pianisti, saksofonisti, huilisti ja laulaja. CV:sta löytyy mm. Tampereen Työväen Teatteri, Helsingin kaupunginteatteri, klassista musikkia, Eeva Kontu Vintage -bändi sekä sovittajan tehtäviä. Eeva suhtautuu monipuolisiin töihinsä yhtäläisellä innolla ja vakavuudella. Soiton hurmassa saattaa pianotuolikin saada kyytiä!

Okke Komulainen
Okke Komulainen Kuva: Yle/Tommi Taipale okke komulainen

Okke Komulainen

koskettimet
Vakiokokoonpanoihin kuuluvat Leningrad Cowboys, Heikki Silvennoisen orkesteri ja Liekki – menneistä mainittakoon mm. Nylon Beat. Okkea kuulee keikoilla, levyillä ja tv-ohjelmissa soittajana, säveltäjänä ja tuottajana. ”Minulle se musa, mitä kulloinkin teen, on juuri sillä hetkellä tärkeintä”. Multitalentin ikisuosikki on James Brown.

Saku Mattila
Saku Mattila Kuva: Yle/Tanja Juslin saku mattila

Saku Mattila

kitara
Saku on helsinkiläinen pitkän linjan freelance-kitaristi. Hän itse opettaa, keikkailee suurilla ja pienillä estradeilla - ja vaihtaa luontevasti musiikkityyliä tilaisuuden mukaan vaikkapa jazziin, rockiin, poppiin tai tanssimusiikkiin! Yksi mieleenpainuva kokemus on, kun Saku oli mukana soittamassa Bryan Adamsin lämppärinä The Giant Leapin kanssa.

tomi hyttinen
tomi hyttinen Kuva: Yle/Tommi Taipale tomi hyttinen

Tomi Hyttinen

rummut
Bossa nova tai rock – Tomi rullaa homman himaan! Opettaa rumpujen ja lyömäsoitinten soittoa sekä keikkailee esimerkiksi teatterimusiikin, jazzin ja rockin parissa. Rytmi kasvoi vereen jo lapsuudessa - Tomin isä ja pikkuvelikin ovat rumpumiehiä. Tomi seuraa entisen soitonopettajansa mottoa: ”Rutiinia ei voi ostaa rautakaupasta”.

Teemu Broman
Teemu Broman Kuva: Yle/Tanja Juslin teemu broman

Teemu Broman

basso
Teemu on konkarimuusikko, joka on keikkaillut monipuolisesti esimerkiksi Topi Sorsakosken bändissä, A. Aallon Rytmiorkesterissa, Vuonna 85 -musikaalissa sekä Sami Hintsasen kanssa. Tämä isäänsä seurannut "toisen polven basisti" loihtii komppia myös Tampereen Työväen Teatterilla sekä erilaisissa cover-kokoonpanoissa.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.