Hyppää pääsisältöön

Artistit lupaavat kohuesiintymisiä Jurassic Rockissa: JVG polttaa lavan ja Musta Barbaari provosoi

Mikkelin Jurassic Rockissa nähdään tulevana viikonloppuna muun muassa Nellyn, Clean Banditin ja Ky-Mani Marleyn ensimmäiset Suomen keikat. Lisäksi kotimaiset artistit lupailevat erikoisvetoja festivaalille.

VilleGalle ja Pete Parkkonen. // Kuva: Julius Konttinen

Jurassic Rock on monelle rokkibändille kesän viimeinen festivaali ja siksi artistit haluavat panostaa siihen. Suomalaisbändit lupailevatkin toinen toistaan hullumpia Jurassic-keikkoja. Haloo Helsinki! on muun muassa paljastanut, että heidän show'staan tulee massiivinen.

- Keikkasetissä on uusia elementtejä. Meillä on muutama ässä taskussa Jurassicin keikkaa varten. Siitä tulee meidän uran massiivisin, bändin uuden levyn julkaisuun valmistautuvat kitaristit Leo ja Jere kertovat.

JVG puolestaan marssittaa lavalle vierailevia artisteja. Show'ssa nähdään ainakin Tippa T, mutta Jare ja VilleGalle vihjailevat toisestakin fiittaajasta.

- Pete Parkkonen on hyvää ryyppyseuraa. Sen kanssa on kiva vetää keikkoja. Pete me varmaan otetaan mukaan. On parempi varautua aika helvetilliseen spektaakkeliin. Räjäytämme sen mestan. HIMin ei kannata edes tulla. Se lava on jo palanut siihen mennessä, räppiduo uhoaa.

Metallisuuruus HIM tekee Jurassic Rockissa toisen kesän Suomen keikoistaan, ellei JVG ole tosiaan ehdi polttaa lavaa ennen sitä. Yhtyeen videotervehdys on vähintäänkin kummallinen.

Jurassicin vakiovieras Stam1na nähdään tapahtumassa jo kahdeksatta kertaa. Bändi on tarjonnut joka vuosi toinen toistaan hullumpia spektaakkeleita juuri Jurassic Rockissa.

- Ihan varmasti tulee sellainen keikka lavalla tapahtuvien asioiden puolesta, mitä ei ole Jurassicissa ennen nähty, basisti Kaikka sanoo.

Musta Barbaari keskeytti Megadethin Qstock-keikan − heitettiin ulos festarialueeltaMusta Barbaari puolestaan aikoo jatkaa provosointia.

- Me provosoidaan ja meillä on uhma päällä. Jurassic rockissa vedetään paita pois, Musta Barbaari kommentoi.

Jurassic Rockin artistijoukko on kasvanut viime hetkellä, kun dj-puolella vahvuuteen ovat tulleet DJ Luoma, Mista S, Rony Rex ja Ton-E. Festivaali järjestetään tulevana viikonloppuna Mikkelissä.

Lähteet: Jurassic-TV