Hyppää pääsisältöön

Naurun tasapaino 2014

Naurun tasapaino 2014. Yle.
Naurun tasapaino 2014. Yle. Kuva: Naurun tasapaino 2014. Yle. naurun tasapaino

Suomen suurin stand up -kilpailu palaa entistä hauskempana! Yle TV2 torstaisin alkaen 4.9. klo 21.00 Luvassa on 8 jaksoa sekä live-finaali.

Kuka 10 kilpailijasta naurattaa tänä vuonna eniten?

Kiitetty reality-kilpailu Naurun tasapaino palaa ruutuihin syyskuussa 4.9. Viime vuonna kesäohjelmistossa esitelty ohjelma menestyi yli odotusten – live-finaalia seurasi lähes puoli miljoonaa naurun ystävää. Uudella kaudella mukana on entistä enemmän ammattikoomikoita, laatua ja naurua.

Naurun tasapaino esittäytyy 13.8. klo 19 alkaen Kulttuuriareena Gloriassa. Lisätiedot Facebookista

Naurun tasapainossa kymmenen koomikkoa kilpailee paikasta komediataivaan tähtenä. Kiitetyn ja yleisönsä löytäneen sarjan ensimmäinen kausi esitettiin kesällä 2013. Kilpailijat tutustuvat joka jaksossa uuteen teemaan ja yhteisöön, jolle heidän on viikon päätteeksi esiinnyttävä.

Koomikot tarjoavat viisi minuuttia uutta materiaalia kohdeyleisöön liittyvästä aiheesta. Tänä vuonna komiikkaa nähdään mm. Kätilöopistolla, teekkarikylässä ja Suomen adhd-liiton 25-vuotisjuhlissa. Jokaisessa jaksossa alan huipuista koostuva ammattilaisraati passittaa yhden kilpailijan kotiin.

Koomikoita sparraa ja arvostelee kolmihenkinen raati, jonka puheenjohtajana jatkaa koomikko ja näyttelijä Ilari Johansson. Toisena vakiotuomarina nähdään stand up-kriitikko Liisa Kukkola. Lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään vierailevana tuomarina Suomen stand up-taivaan tähtiä Jukka Puotilasta Jaakko Saariluoman kautta Sami Hedbergiin. Ohjelmaa juontaa Sanna Stellan.

Sarja huipentuu live-finaaliin Suomen Kansallisteatterin päälavalta 30.10. Finaalikolmikolle on luvassa Suomen kattava palkintokiertue. Lisäksi yleisön äänestämä voittaja saa 20 000 euron pääpalkinnon.

LUE JA KATSO LISÄÄ: YLE.FI/NAURUNTASAPAINO


Sarjan tuottaa Yle Kulttuuri ja viihde.Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Kommentit

Yle TV2