Hyppää pääsisältöön

Cheek: Tätä on flexaaminen

Cheekin uusi kappale Flexaa on nyt ulkona. Monet ovat pohtineet, mitä flexaamisella tarkoitetaan.

Cheek ja habat // Kuva: YleX

Ennen stadionkeikkojaan Cheek halusi julkaista vielä yhden uuden kappaleen, joka kantaa nimeä Flexaa. Biisin ovat säveltäneet Cheek ja Antti Riihimäki, sanoituksista taas vastaa esittäjäkolmikko Cheek, Sanni ja VilleGalle. Cheek kertoo YleX Aamun haastattelussa, mitä uudessa biisissä mainittu flexaaminen tarkoittaa.

- Se on pullistelua, mutta myös takki auki -mielentilaa ja hyvää meininkiä. Se on sellaista reteetä hyvää meininkiä, Cheek selittää.

Cheek sanoo _Flexaa-_biisin sopivan erinomaisesti loppukesään, koska siinä on myös tietynlaista haikeutta. VilleGallen Cheek halusi kappaleelle mukaan, koska hän on hyväntuulinen tyyppi.

- Biisi kaipasi hänenlaistaan kaveria. Emme ole aiemmin tehneet mitään yhdessä. Hän tuli studiolle juuri sillä positiivisella energialla mukaan kuin kuvittelinkin.

Sannin kanssa Cheek oli puolestaan pohtinut yhteistyötä jo pidemmän aikaan, sillä nainen levyttää samalla studiolla kuin Cheek. Cheek kertoo kappaleen kertosäkeen hämmentäneen levy-yhtiötä ensikuuntelulla.

- He ihmettelivät mitä siinä lauletaan. Sanat menevät "putsaan fuckboyt pois mun olkapäältä". Fuckboy on vähän niin kuin kusipussi, Cheek sanoo.

Lue myös:

Cheek: Pahimpaan on varauduttu

Cheek YleX:lle: Stadionin keikoille vapautui vielä lippuja

Lähteet: YleX Aamu