Hyppää pääsisältöön

Cheek: Tätä on flexaaminen

Cheekin uusi kappale Flexaa on nyt ulkona. Monet ovat pohtineet, mitä flexaamisella tarkoitetaan.

Cheek ja habat // Kuva: YleX

Ennen stadionkeikkojaan Cheek halusi julkaista vielä yhden uuden kappaleen, joka kantaa nimeä Flexaa. Biisin ovat säveltäneet Cheek ja Antti Riihimäki, sanoituksista taas vastaa esittäjäkolmikko Cheek, Sanni ja VilleGalle. Cheek kertoo YleX Aamun haastattelussa, mitä uudessa biisissä mainittu flexaaminen tarkoittaa.

- Se on pullistelua, mutta myös takki auki -mielentilaa ja hyvää meininkiä. Se on sellaista reteetä hyvää meininkiä, Cheek selittää.

Cheek sanoo _Flexaa-_biisin sopivan erinomaisesti loppukesään, koska siinä on myös tietynlaista haikeutta. VilleGallen Cheek halusi kappaleelle mukaan, koska hän on hyväntuulinen tyyppi.

- Biisi kaipasi hänenlaistaan kaveria. Emme ole aiemmin tehneet mitään yhdessä. Hän tuli studiolle juuri sillä positiivisella energialla mukaan kuin kuvittelinkin.

Sannin kanssa Cheek oli puolestaan pohtinut yhteistyötä jo pidemmän aikaan, sillä nainen levyttää samalla studiolla kuin Cheek. Cheek kertoo kappaleen kertosäkeen hämmentäneen levy-yhtiötä ensikuuntelulla.

- He ihmettelivät mitä siinä lauletaan. Sanat menevät "putsaan fuckboyt pois mun olkapäältä". Fuckboy on vähän niin kuin kusipussi, Cheek sanoo.

Lue myös:

Cheek: Pahimpaan on varauduttu

Cheek YleX:lle: Stadionin keikoille vapautui vielä lippuja

Lähteet: YleX Aamu

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.